< BACK TO OVERVIEW

Cold brew

Ingredients:

- Ground coffee Jacobs

- Milk (to your taste)

- Water

 

 

 

 

 

მომზადების წესი:

  1. მოათავსეთ დაფქული ყავა იაკობსი ფრენჩ პრესში და დაახსით ცივი წყალი. ყავისა და წყლის თანაფარდობა უნდა იყოს 1:4 ან მეტი.
  2. დაახურეთ თავსახური და დატოვეთ 12 საათით ოთახის ტემპერატურაზე.
  3. გაავსეთ ფინჯანი ყინულით და დაამატეთ 50-70 მლ ყავის კონცენტრატი. ასევე შესაძლებელია რძის დამატება, უფრო რბილის გემოს მისაღებად.
  4. ისიამოვნეთ! თქვენი ცივად მომზადებული ყავა მზადაა!